Groep 8

Welkom op de site van groep 8

 

Op maandag en vrijdag geeft juf Liesbeth les, op dinsdag t/m donderdag geeft meester Fabian les aan groep 8. Wij hopen op een gezellig (laatste) schooljaar.

Als u vragen heeft of  met een van ons wilt praten, dan kunt u altijd een mailtje sturen naar onderstaande mailadressen of om half 4 even de klas inlopen. Dan staan we u graag te woord. 

                 
        lbos@bshetkristal.nl       fmorenodiaz@bshetkristal.nl

BERICHTEN

30 mrt 2020 - weekbericht 30 maart tot en met 3 april
Preview foto Dag klas, 

Zoals jullie hebben kunnen zien, kunnen we met jullie appen en chatten. We hebben als groep 8 een whattsappnummer. Dat hebben jullie via de mail of via Patrick gekregen. Vraag even via onze mail naar het nummer.  We zetten het liever niet op de site. 

Een heel aantal kinderen heeft onwijs hard gewerkt. Een aantal heeft vakantie gehouden ;-), helaas voor sommige, het is nog geen vakantie. 

We hebben al heel wat mooie posters en mindmaps mogen ontvangen. Zie de foto van een aantal voorbeelden. Zorg dat je  deze week het derde webpad doet en maak de opdracht erbij: een rondeel met tekening. Lever de opdracht en evt. de vorige 2 opdrachten deze week in. Op de weektaak staan een paar toetsen. Deze moesten eigenlijk al klaar zijn, dus als je de toetsen nog niet gedaan hebt, vandaag nog doen. 

Verder staan er opdrachten op de Snappet klaar. Ook lessen voor technische lezen en studievaardigheden. Maak alles wat op de weektaak staat. 

Er staat ook een leuke crea-opdracht op. Maak een optische illusie. De link voor de les staat erbij. Wij zijn erg benieuwd naar jullie creatieve oplossingen. Je kunt ze mailen of appen. 

iedereen krijgt in de loop van de week weer een feedbackmail van ons. Lees deze goed door en doe er wat mee!  

De hartelijk groetjes van de juf en de meester, die het maar stil in de klas vinden. We missen jullie. 

 

 


23 mrt 2020 - Weekbericht 23 tot 27 maart 2020
Hallo allemaal, 

Wat is er hard gewerkt. We hebben een top 3 van enorme kanjers die megahard gewerkt hebben. Philomena heeft 1207, Nour 994 en Douae 814 opdrachten gemaakt. Wauw! Jullie zijn onze zonnestraaltjes. 

We zien dat lang niet iedereen zijn/ haar engelse toetsen heeft gemaakt. Er staan er 2 klaar. Achievements en Skillstest. 15 opdrachten op tijd in totaal.  Vandaag maken! Moest al af zijn. Kijk ook even in onderstaande document over automatiseren en woordenschat. 

Let op dat je vrijdag de rekentoets maakt en de poster van Brandaan inlevert via de brievenbus. 

Wij monitoren de hele week, dus blijf werken. :-) Succes weer.

meester Fabian en juf Liesbeth


18 mrt 2020 - Extra instructie Snappet
Er staan bij spelling een paar lessen klaar. Die heb je al gemaakt, maar onderaan de les zit nu een instructiefilmpje. Deze zijn door Snappet nu aan de lessen gekoppeld om thuis te kunnen luisteren en kijken naar de instructie. 

Het staat nog niet bij alle lessen klaar, maar ik ga bij alle vakken kijken welke instructiefilmpjes er zijn en welke ik klaar kan zetten. Houd dat dus in de gaten. De weektaak veranderd niet, maar er komen meer lessen op je lessenplan vanwege de filmpjes.  Succes met alles.


12 sep 2019 - Nieuwe methode
Dit schooljaar starten we met een nieuwe methode voor Engels: "Today".

Bij deze methode hoort een huiswerkmodule.

De link naar deze site vindt u onder "websites".


30 aug 2019 - Welkom in groep 8
Op maandag 2 september 2019 starten we weer met een nieuw schooljaar.

Juffrouw Liesbeth en meester Peter wensen de leerlingen van groep 8 een fijn schooljaar toe.

Ook hopen we op een goede samenwerking met de ouders van onze leerlingen.