Groep 1-2A

Welkom op de site van groep 1-2a

 

In onze groep werken twee leerkrachten. Op maandag, woensdag t/m vrijdag juf Saistah.

Op dinsdag is juf Claire er.

 

ccaminada@bshetkristal.nl   sismail@bshetkristal.nl


Op deze site kunt u zien waar we iedere maand mee bezig zijn.
Iedere dinsdagochtend bent u van harte welkom in onze klas tijdens de vaste inloop.
Uw kind kan u dan laten zien welke werkjes hij of zij  heeft geleerd.  Een andere keer kunt u samen met uw kind een spelletje spelen dat de leerkracht heeft klaargezet of samen een boekje lezen. 

BERICHTEN

22 feb 2021 - Thema: Ziek zijn
Preview foto Wat fijn om de afgelopen week weer kinderen in de klas te hebben. We zijn begonnen met een nieuw thema: "Ziek zijn". Een leuk een actueel thema. https://bshetkristal.yurls.net/nl/page/1125481#boxes-container

 

In klas zijn we er ook druk mee aan de slag gegaan. Hier wat leuke sfeerfoto's van in de klas.

 

Tot na de vakantie en geniet van het heerlijke weer.

 

Juf Saistah & juf Austin


16 feb 2021 - Welkom terug in de klas
Hee wat onwijs fijn dat we jullie weer in de klas hebben.

Jullie hebben elkaar gemist en fijn met elkaar gespeeld. 

Wij zijn erg blij jullie weer te zien en na de vakantie zit de klas nog voller, dan mogen jullie met zijn alle komen!:)

Fotoalbum:

photo_2021-02-22_08-01-40.jpg photo_2021-02-22_08-01-38.jpg photo_2021-02-22_08-01-35.jpg photo_2021-02-22_08-01-31.jpg photo_2021-02-22_08-01-26.jpg

08 feb 2021 - Leerlingen in de sneeuw
De schooldeuren waren vandaag dicht, dus weer een dagje thuiswerken.

Maar gelukkig kon je vandaag wel lekker in de sneeuw spelen.

Heb jij nog een leuke sneeuwfoto, mail die naar juf Austin of juf Saistah.

Bekijk het filmpje: https://youtu.be/f2seMTu-jUQ

 

Fotoalbum:

Aziz.jpg poyraz.jpg naya.jpg jo-ann-ly.JPG

29 jan 2021 - Thuiswerken op Gynzykids
We zitten nu alweer een tijdje thuis, gelukkig kun je nu ook thuis aan de slag op gynzy op: https://www.gynzykids.nl en op de Yurlspagina waar elke keer weer nieuwe filmpjes op staan: https://bshetkristal.yurls.net/nl/page/1125662 . Het is belangrijk dat je thuis dus elke dag iets aan school doet!

Heel veel succes en tot snel op teams.

 


15 okt 2020 - Gezelligheid in groep 1/2 a
Lieve ouders/verzorgers,

We zijn al ongeveer 2 maanden bezig om het onderwijs in groep 1/2 a te verzorgen. Elke ochtend beginnen we met de dagen van de week, tellen, rijmen, zingen, dansen en nog veel andere activiteiten waarvan de kinderen spelenderwijs kunnen leren.

We vinden het erg jammer dat jullie de school niet in mogen. Via de site laten we jullie mee genieten van de leuke en gezellige momenten in de klas.

 

De kinderen ervaren iedere dag plezier in het leren.

We zijn begonnen met het thema: Het Kleurenmonster, dit was erg leuk. Ze vonden het erg jammer dat het zo snel voorbij was.

Daarna zijn we naar de bibliotheek geweest, dat was tevens de opening van de Kinderboekenweek en het thema is Ridders en kastelen. Jullie hebben vast en zeker veel gehoord over de belevenissen van jullie kinderen.

We hebben wat foto's voor jullie.

Geniet en kijk!!


01 okt 2020 - Bezoek aan de bibliotheek
Donderdag 1 oktober mochten de kleuters van juf Saistah en juf Austin een lesbezoek brengen aan de bibliotheek bij de Bogaard.

De kinderen van groep 1-2a hebben vandaag een bezoek gedracht in de bibliotheek. Dit was Donderdag 1 oktober mochten de kleuters van juf Saistah en juf Austin een lesbezoek brengen aan de bibliotheek bij de Bogaard.een heel avondtuur. Eerst gingen we er met de tram naar toen. En bij de bibliotheek werden we door een juffrouw van de bieb ontvangen. We gingen daar opzoek naar worteltjes omdat er een verhaal werd voorgelezen over: "Koen de boekenboef". Daarna gingen we zelf aan de slag en maakte een opsporingsposter om het konijn te vinden. Tot slot mochten we allemaal een eigen boekje zoeken en meenemen naar school. Wat een heerlijke ochtend en wat deed iedereen goed mee. Onze complimenten.


18 sep 2018 - Gym
Dit jaar hebben wij 3 kleuterklassen. Dat betekent dat we de gymtijden moeten delen. Dit betekent voor uw kind dat we soms op dinsdag of op vrijdag gymmen.  

 

Wij spelen op de andere dagen in de speelzaal. Het zou fijn zijn als de gymkleren de hele week op school zouden kunnen blijven. In het weekend kunt u de gymkleren wassen.

 

Wilt u regelmatig controleren of de gymschoenen nog passen?


18 sep 2018 - Welkom
Welkom op onze nieuwe website.  

 

Op deze website zullen wij u op de hoogte houden van de laatste berichten. U kunt ook klikken op 'nieuws uit de groepen' daar kunt u zien wat wij in de klas doen.