Groep 3

Welkom op de site van groep 3.
 
Op maandag en dinsdag staat juf Annemarie voor de groep. Juf Patricia is er op woensdag t/m vrijdag. We hopen op een gezellig en leerzaam schooljaar.

         
Juf Annemarie                           Juf Patricia
 

Wij zijn te bereiken via apronk@bshetkristal.nl of via pbrederoo@bshetkristal.nl  U bent natuurlijk ook altijd welkom op de woensdag ochtend tijdens de inloop (zie kalender welke data). Mocht u verhinderd zijn tijdens deze inloop kunt u natuurlijk na school (elke dag) langskomen om in de schriften van uw zoon of dochter te kijken.  

BERICHTEN

29 sep 2021 - Schoolreis naar Drievliet
Preview foto Wat hebben we een leuke dag gehad! De hele dag heeft de zon geschenen en de kinderen hebben genoten. De groep was in kleine groepjes verdeeld en samen liep je met een juf op het park rond. Het was best wel druk, veel scholen waren er op schoolreis. Daardoor moesten we soms wat langer wachten, maar dat hebben de kinderen goed vol gehouden.

We zijn in veel attracties geweest. Als je niet durfde, bleef je bij de juf wachten. Toch zijn er veel kinderen geweest die eerst niet durfde, maar dan toch in een attractie zijn gegaan en het uiteidelijk heel leuk vonden. Aan het einde van de middag hebben we nog een ijsje gegeten. 


17 sep 2021 - Museon
Preview foto Bezoek aan het Museon!

 

Op Vrijdag 17 September zijn we naar het Museon geweest.
Een hele grote bus kwam oms ophalen. Wat leuk dat er zoveel ouders waren om ons uit te zwaaien! De kinderen vonden de busreis al heel bijzonder. Er was onderweg al zoveel te zien.

 

In het Museon werden we ontvangen door een mevrouw met wat veren van Raaf. Raaf kennen wij van Huisje Boompje Beestje van de televisie. We hebben naar veren gezocht en zo kwamen we uit in een ruimte met heel veel blokken! We hebben geleerd een stevige muur te bouwen . een stevige brug te bouwen en een hoe je een buurthuis kan bouwen. Aan het einde kwam gelukkig Raaf nog even te voorschijn om onze clubhuizen te bewonderen.

 Hiernaast bij het kopje fotoalbums staan de foto's van deze dag.


02 sep 2021 - De eerste dag in groep 3
Preview foto Het nieuwe schooljaar is weer begonnen. Voor de kinderen van onze groep 3 was het best wel spannend!

Op de deur van het lokaal hing Bijtje Zoem met op alle bloemen de namen van de kinderen.

In de klas lag op de tafel een naamkaartje. Iedereen moest zijn eigen naam zoeken, zoals op de foto te zien is. 

We hebben over de vakantie gepraat, de eigen laatjes bekeken en wat daarin zat en een namenspelletje gedaan. Toen al snel aan het werk en hebben we de eerste letter geleerd. De letter -i-!

Fotoalbum:

thumbnail_IMG_3333.jpg thumbnail_IMG_3326.jpg thumbnail_IMG_3325.jpg thumbnail_IMG_3324.jpg