Up Kinderopvang peuterspeelschool

 

Up Kinderopvang (voorheen DoeRakkertjes) heeft een peutergroep in het Kristal voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar en een groep Speelstart voor kinderen van 1,5 tot 2,5 jaar. Verdere informatie kunt u vinden via onderstaande link.

 

www.upkinderopvang.nl

 

 

Up Kinderopvang BSO

Met Up haal je elke dag het meeste uit opgroeien! Na een schooldag kan je kind bij Up uitrusten, lol maken en meedoen met te gekke activiteiten van Up actief. Dat is het activiteitenprogramma volop inspirerende thema’s en activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier. Je kind maakt een hoop plezier, maar leert stiekem ook heel veel op de buitenschoolse opvang van Up.

Up is er het hele jaar door, iedere schooldag, maar ook op dagen dat er geen school is. Bijvoorbeeld in de schoolvakantie met een superleuk vakantieprogramma. BSO kun je ook combineren met voorschoolse opvang of aanvullen met extra opvang op schoolvrije dagen.

Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk. Dat doet Up vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar.

 

Maak kennis met de wereld van Up

 

www.upkinderopvang.nl

 

Up in de buurt

 

Up Kinderopvang

Wiardi Beckmanlaan 5